WAAROM CO-WORKING?

In 2014 richtte Caroline Staels haar kine-praktijk op in de Veldstraat in Zingem. Na de opstart bleek al snel dat ze ruimte tekort had om de groei van de praktijk te ondersteunen. Bovendien werd duidelijk dat veel patiënten gebaat zouden zijn met een holistische aanpak.

 

Daarom is in de zomer van 2019 overgegaan tot de aankoop van een groter pand in de Toekomststraat, niet ver van de bestaande praktijk, met de bedoeling om (para-)medici te samen te brengen.

GEBUNDELDE KRACHTEN

Samen zijn we sterker! Je staat er niet (meer) alleen voor maar kan overleggen met collega's en doorverwijzen. Dit is niet alleen leuker werken maar vooral de patiënt heeft er baat bij.

GEDEELDE KOSTEN

We werken met maandelijkse all-prijs. Duidelijk en voorspelbaar. Geen verrassingen.

ADMINISTRATIEVE ONTLASTING

Naast het ter beschikking stellen en onderhouden van de kabinetten en bijhorende faciliteiten biedt Vietaal nog tal van ondersteunende diensten aan. Hierdoor heb je meer tijd vrij voor je gezin of jezelf met als resultaat een betere “work-life” balans en indirect een hogere kwaliteit van jouw werk.

 

OVERZICHT BESCHIKBAARE RUIMTES

RUIMTE 1

10 m²

verhuurd

RUIMTE 2

12 m²

verhuurd

RUIMTE 3

12 m²

Verhuurd

RUIMTE 4

27 m²

Verhuurd

RUIMTE 5

34,4 m²

Beschikbaar

 
IETS VOOR JOU?

Ben je medicus, paramedicus of sluit je beroep op een andere manier aan bij ons concept, geef ons dan zeker een seintje. Het pand wordt momenteel nog afgewerkt, maar er kan zeker al eens een kijkje genomen worden.